call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Врућа продаја камених обложених челичних кровних трошкова у Демократској Социјалистичкој Републици Шри Ланки

Врућа продаја камених обложених челичних кровних трошкова у Демократској Социјалистичкој Републици Шри Ланки

Челични кровни систем од камена обложени су одличном опцијом за дуготрајан кров који је импресиван. Предлагање врхунског дизајна перформанси и инжењерског дизајна је оно што су свеобухватне камене облоге од челика. Производи од камена обложени челик су јединствени.

Вруће продати камен обложени челични кровни трошак у Коласку Демократска социјалистичка Република Шри Ланка

 

Водоотпоран   Анти снег   Термоизолација   Превенција пожара   Отпорите на тајфун   Анти земљотрес

Saint Lucia roof .jpgВеличина: 1335 * 420мм

Важећа величина: 1280 * 380мм

Дебљина челичне плоче: 0.4мм (0.45мм 0.5мм)

Углавном боја кровног покривача од нехрђајућег челика обложеног каменом

Боја картице камених облога кровних плоча .јпг

Материјали од челичног кровног премаза од камена

Материјали који се користе у кровном покривачу од нехрђајућег челика обложени каменом укључују кровне отворе, трептају за цевоводе, отворе за гребен и заштиту од олука. Све се могу направити од нерђајућег челика од камена. У грађевинарству ће бити потребни и остали материјали, као што су покривачи за грабље, траке стартера, долине, заптивне масе и прикључци.

материјал од камених облога од металне кровне плочице .јпг

Недостаци камене обложене челичне кровне конструкције

Постоји неколико недостатака за челичне кровове од камених облога. Повремени трошкови су више него регуларни асфалтни кров. Природни камен може да створи неусаглашеност боја. Панели се преклапају и не мешају, што може створити проблеме ако се прође снег, киша или ветар. Ова врста кровова користи изложене елементе за причвршћивање, који могу стати у времену због излагања водама или влаге у замку. Системи типа летвица су склони влаги и кондензацији, која могу да губе у времену. Шипови од камена обложени су донекле нови; ни сваки инсталатер крова не може знати како да их исправно инсталира.

Суштина је да, иако је челични кровни слој од камених облога прилично нови, користи далеко превазилазе недостатке. Иако су финансије и буџет употријебљени с челичним кровом, то је бољи избор за градитеље који имају додатни новац за уградњу ове врсте крова. Челични кровови од камена обложени ће тестом времена и далеко надвишеним асфалтним шиндром или јефтинијим методама кровишта. Ако се уграђује кућиште или кровни кров, има јаку вриједност препродаје, онда је ово добра опција. То је један од најдужих трајних, најтрајнијих кровних система на тржишту данас.

Због отпорности на атмосферске утицаје, елементи и практично непостојећи трошкови одржавања, челични кровни премаз од камена је оптималан избор за скоро сваку зграду која омогућава путницима да већ дуго времена остану у свом дому. Они који планирају продати свој дом у блиској будућности можда неће желети да улажу у ову врсту крова, само зато што неће бити око да виде повратак у својој инвестицији или да надокнађују трошкове крова када се кућа прода.

Spanish red roof tiles .jpg

projects of stone coated metal roof tiles .jpgHot Tags: вруће продати камени обложени челични кровни трошкови у демократској социјалистичкој републици сри Ланка, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, велепродаја, куповина, јефтина, ниска цијена, производи
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд