call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Greben Cap krov pločice krov sistem svetlo težina materijala

GREBEN CAPAll novog sunca pribor su ne-zapaljiv, sprečavanje insekata i sneg infiltracija, lako se instalira i dok je pod uslovom da je trajnost i dug od kamena presvučene čelični krovni sistem. Na

Zgrada Dalijana za novi sunca materijal Co., Ltd je jedan od vodećih Kina grebena kapu krov pločica proizvođača i dobavljača, i mi smo takođe profesionalna kompanija i fabrika, dobrodošli da kupim niskoj ceni pravougaonog grebena, ugao greben, pola okrugle grebena, u boji kamena premazni metalni krov pločica, boja kamena plastificiranog čelika krov pločica i veleprodaja jeftini proizvodi iz nas.


GREBEN CAP svetlo težina krovni sistem materijal


Pribor za sve nove sunca su ne-zapaljiv, sprečavanje insekata i sneg infiltracija, lako se instalira i dok je pod uslovom da je trajnost i dug od kamena presvučene čelični krovni sistem.Greben kapu od krova sistem materijala koji imaju 3 stilove za izbor:

Pravougaonog greben / ugla grebena / pola oko grebena


Kapu za greben je građevinskog materijala koji je instaliran na liniji grebena nakoљen.ne krov. Tradicionalni gabled krov na dom se sastoji od dva nakoљen.ne strane koje se u sredini. Gde je upoznao ove dve strane formira vrhunac na krovu, a poznata je kao greben ili drvored. Na grebenu kape koju negde okolo između ove dve ivice da bi kiša i sneg iz doma. To je takođe pomaže da dokrajči izgled krova kreiranjem joint hermetiиki zatvorena duž dve strane.

Većina grebena kapu ventile su zbunjeni da dozvoli toplog vazduha da pobegne bez pustiti vodu u drugoj zemlji. Karakteristika su obrnuti "V" ili "O" oblik za koji odgovara preko grebena, dok je neznatno iznad površine krova. Jer voda ne mogu da putuju prema gore, vlaga nije u stanju da prodru u dom kroz ove otvore. Ovaj zbunjene strukture takođe pomaže u zaštiti od blato i lišće i minimizira uticaj jakim naletima vetra. Greben kapu otvore za ventilaciju možda koristite mrežica ekranu bube i drugih štetočina od ulaska u dom.

Naša fabrika je obezbediti poklopac za ventilaciju kapu grebena na ivici na krovovima.


Izbor Grebena Cap krov pločice krov sistem svetlo težina materijala u boji

Obično, isto je i sa krova složi boju za celine.


* Standardne boje

(Boje će prikazivati variraju na ekranu od stvarnih proizvoda. Molim vas pogledajte uzorak i stvarni proizvod pre naručivanja.)


* Kupac pojedinačne rešenje

Molim vas da uzorak boje proizvoda pre naručivanja.


Hot Tags: grebenu kapu crep pravougaonog grebena, ugao greben, pola okrugle grebena, boja kamena premazni metalni krov pločica, boja kamena plastificiranog čelika krov pločica, Kina, proizvođača 'Dobavljači', fabrika, firma, veleprodaje, kupi, jeftino, niska cena, proizvodi
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд