call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Fleš korice krov pločice strani sijanja zid fleš krovni paneli

FLEŠ COVERAll novog sunca pribor su ne-zapaljiv, sprečavanje insekata i sneg infiltracija, lako se instalira i dok je pod uslovom da je trajnost i dug od kamena presvučene čelični krovni sistem. TH

Zgrada Dalijana za novi sunca materijal Co., Ltd je jedan od vodećih Kina fleš korice krov pločica proizvođača i dobavljača, i mi smo takođe profesionalna kompanija i fabrika, dobrodošli da se kupi niskoj ceni strani bljeskanje, bljesak zid, zid tanjir, krovni paneli, krovni panel i veleprodaja jeftini proizvodi iz nas.


TITRANJE NASLOVNE strane sijanja zid fleš krovni paneli

Pribor za sve nove sunca su ne-zapaljiv, sprečavanje insekata i sneg infiltracija, lako se instalira i dok je pod uslovom da je trajnost i dug od kamena presvučene čelični krovni sistem.Krov stambene kuće jedna glavne svrhe, a to je da bude barijera za vreme napolju. Voda je najteža vremenski element za kontrolu i krov bljeskanje deluje kao poslednja linija odbrane protiv curenje vode.

Za krov bljeskanje da bi bili efektivni, to mora biti trajna, održavanje, vremenski otporna i takođe izađe u susret pokreta. Pokret mora biti smešteni zbog stalna ekspanzija i kontrakcija između krovni materijal i stvari koje nisu krovni materijal. Ova ekspanzija i kontrakcija može doći na osnovu dnevnih i/ili sezonski. Na primer, sunca možete kreirati vrlo visoke površinske temperature tokom dana, uzrokujući krovni materijal da biste proširili, ali po noći temperatura opada i materijale ugovor. Sezonske promene mogu da utiču na uramljivanje drva i Munjevite materijali moraju biti u mogućnosti da izdrži sve te promene i ostaju otporan na curenje.

Stres krovu sijanja iskustava tokom vremena to mogu mnogo sklonija do otkazivanja kada dođe do ekstremnom vremenu, kao što su velike snežne padavine, jaki vetrovi ili prekomerne vrućine. Tokom instalacije, negu mora biti odvedena očuvati koja blješti materijale. Profesionalni drotove obično sekao i oblikovao svoje sijanja materijala od metala, ali oni su takođe dostupne prethodno formirana.


Izbor Flash pokrivaj krov pločice strani sijanja Flash krovovima panela u boji

Obično, isto je i sa krova složi boju za celine.

* Standardne boje

(Boje će prikazivati variraju na ekranu od stvarnih proizvoda. Molim vas pogledajte uzorak i stvarni proizvod pre naručivanja.)


* Kupac pojedinačne rešenje

Molim vas da uzorak boje proizvoda pre naručivanja.


Hot Tags: fleš crep naslovnu stranu bljeskanje, zid fleš, zid tanjir, krovni paneli, krovni panel, Kina, proizvođači dobavljači, fabrika, firma, veleprodaja, kupovina, jeftino, niska cena, proizvodi
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд