call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд
Telefon: +86-757-63228326
E-pošta: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Kamen je premazana metalne crepova / boja kamena presvučene čelični krovni listova

Zašto izabrati novog sunca kamen presvučene Metal krov? Trošak za početne investicije iznad RestThe od instalira novi sunce kamen presvučene čelik krov možda više nego s drugim materijalima krovovima.

Zgrada Dalijana za novi sunca materijal Co., Ltd je jedan od vodećih Kina kamene premazni metalni krov pločica proizvođača i dobavljača, a i mi smo profesionalna kompanija i fabrika, dobrodošli da kupi niskoj ceni kameni krov pločica, svestran krov, tradicionalni crep i veleprodaja jeftini proizvodi od nas.


Zašto izabrati novog sunca kamen presvučene Metal krov?


Investicija iznad ostalih

Početna cena instalira novi sunce kamen presvučene čelik krov možda više nego s drugim materijalima krovovima. Međutim, vlasnik kuće možete da sačuvate novac je značajan, jer nova sunca krov će biti zadnji krov ikada kupite. Novi sunce kamen presvučene čelik krov dodaje da lepota svoj dom i svoje navlake.

"Dobar za ceo život" protiv "Kasnije"

Prosečna života koji nije čelik krov je oko 15 godina. Na primer, asfalt, ili "sastav" herpes možete zahtijevati ponovno oprema za krovove na svakih 10 do 20 godina ili ranije! Uporedi to sa novi sunce kamen presvučene čelik krov koji uključuje garantni list koji je dobar za životnog veka (prenosivi) vlasnika.

Daj tvoj A lepota forenzika

Šta god je stil, u boji ili završi od vašeg trenutnog krova, najverovatnije je novi sunce kamen presvučene čelik krov koji odgovara izgled tvoj dom. Da li želite izgled asfalt šindru, keramičke pločice, Kedar shake ili Slejt, možete da izaberete novi sunce kamen presvučene čelik krov koji će poboljšati lepota tvoj dom.

Snagu na duge staze

Život je teško. Majka priroda je teže, naročito na krovovima koji nisu čelik materijale koji počne da se pogoršava, odmah nakon što su instalirani od izlaganja štetno ultraljubičasto zračenje sunca, ekspanzija i kontrakcija kao rezultat promene temperature i efekat komadi leda, snežne paket, led i vetar. Novi sunce kamen presvučene čelik krov, međutim, uzmi ekstremnim vremenskim uslovima i i dalje izgledaju i zaštiti kao nov za ceo život.

Predivno je efikasan

Tamo nije lepa boja i dezena novog sunca kamen presvučene čelik krova nego što se na prvi pogled. Na primer, backlit color krovovi su dizajnirani da efikasno odražavaju toplotu Sunca i smanjiti potrebu da se ohladi svoj dom tokom toplih letnjih meseci. Lepa kako da smanje računima za energiju.

Zauzima za trajnost

Ako ti neko rekao da ne bi trebalo da bude hodala metalni krov čuo, oni očigledno ne govore o novi sunce kamen presvučene čelik krov. Nam jedinstveni međusobno povezanih tabli dizajn, sa pocinkovanih čeličnih konstrukcija i metode dokazana instalacije pružaju snažnu krov sistem koji može da bude hodala pod normalnim uslovima.

Procena vase uzivanje

Kada te Usporedite značajke i prednosti novog sunca kamen presvučene čelik krova protiv svih ostalih, videćete da stvarno je neuporedivo. Pa kako si utvrdim Šta tvoja investicija iznositi? Prvo, da nas kontaktirate. Nam iskusni i profesionalni će izračunati trošak tvoj novi krov u zavisnosti od stila novi sunce kamen presvučene čelik krovni sistem odaberete, tvoj krov oblika i "baca" ili stepen nagiba i da li ili ne želite postojeći krov ostavio na ili bez glave. Zapamtite da novi sunce kamen presvučene čelik krov dolazi sa 50 godina garantni list.


Za certifikaciju na novi krov sunca

Nova sunca krov garancije

Nova sunca krovni sistemi, Inc. (kasnije "kompanija") ovime garancije da originalni potrošača referent nabavke ("vlasnik") koji će svaki novi sunca krovni panel ("table"): (1) ostaju slobodni od proizvodnje nedostatke koji bi da naruši performanse od komisija; (2) biti otporni na udarac i pravljenje u brzinama vetra do 120 milja na sat; i (3) drћi se hail oštećenja. Za potrebe ovog garanciju, hail oštećenja je definisan na sledeći način: (1) prodor hail kamenje potpuno kroz panel; ili (2) pukotine ili Split čeličnih podlogama na tabli okolo u trenutku udara.


Ograničenje odgovornosti u Meri u kojoj od tih panela u stvari koje sadrže defektima materijala ili proizvodnje Izrada koja utiče na performanse, kompanija da popravite ili zamenite neispravan panel, pod uslovom da kompanija je odgovornost biti ograničena na ukupni izdaci ne sme preći razuman zamena trošak određenog defektan table u prvih 15 godina nakon instalacije i u padu godišnje na osnovu proporcionalna za materijal samo tokom preostalih 15 godina. Kompanija će pokušati zamijeniti neispravan paneli sa iste boje ili dizajn. Međutim, varijacije boja možda postoji između paneli proizvedeni u različito vreme, i kompanija može da prekine ili da promenite dizajn profila određenog proizvoda. U svakom slučaju, kompanija zadržava pravo zamijeniti neispravan panel sa panel sličan dizajna i boja.

Transferability ograničene garancije može biti prebačen do prvobitni vlasnik sa vlasnikom naredne imovine tokom prve godine 5(5) posle početne instalacije proizvoda pod uslovom da prenos informacija (svojstvo adresa, jedini vlasnik, novi vlasnik) je poslao kompaniji, u roku od 30 dana od promena vlasništva nad imovinom. Obaveštenje o promeni vlasništvo mora biti poslata putem pošte preduzeća na adresi istaknuti.

Attn: Krov novog sunca garancije Dept.Dalijan grad - grad Foљan, u Kini

Ova garancija podložne su sledeći uslovi:


  1. Pisani obaveštenje o defekt mora biti poslata poštom preduzeća na svoj ' adresa podešena u donjem tekstu. Obaveštavanje mora da sadrži ime i adresu vlasnika tvrdio je kako su defektni tabli ili panele i mora opisuju defekt u detaljima.


2. kompanija neće snositi odgovornost za, i ova ograničena garancija se ne odnosi na bilo kakvu štetu na panela ili sva ostala svojstva zbog bilo kog razloga a određeni defektima materijala ili proizvodnje Izrada definisan u ograničena garancija. Ova garancija ne pokriva uzroci: (1) štete eventualnih nedostataka, pokret ili tonjenja kuжe u strukturi na kojoj krov je instaliran; (2) uvredljivih stopalo saobraćaj nastale varijansu u uputstvima proizvođača; (3) oštetiti da panela uzrokovano bilo koje aplikacije čišćenja rešenja, boje, lakovi ili modifikacije bilo koje vrste; (4) oštetiti da panela uzrokovano zloupotrebe, zanemarivanja ili nepravilno rukovanje tokom ili nakon instalacije; ili (5) štete uzrokovane propust da sledite uputstva proizvođača za instalaciju. Odvojene garantni list pokriva instalaciju panela može biti dostupne od strane izvođača na instalaciju.


3. ova garancija je jedina garancija kompaniju čini u odnosu na novom suncu krovni paneli to prodaje. Dileri i instalateri novi krov sunca panela niste ovlašteni da biste proširili ili izmenite uslove ova garancija na bilo koji način.


4. nema garancije odnositi na bilo koji novi krov sunca tabli izmenio, menjati ili promenio u dizajn ili funkciji, nakon što ga je napustio fabriku, osim kada na prepravku zahtijeva instalaciju uputstva proizvođača.


5. zamena bilo koji novi sunca krovni panel kompanija da se produži mandata ova garancija osim kao što je propisano zakonom.


6. ova garancija daje originalne referent nabavke novog sunca krovovima panela određena zakonska prava.

Ako bilo koje odredbe ovog "ograničena garancija" održava se od strane suda nadležne jurisdikcije biti nevažeći, praznina ili neizvodivo, preostale odredbe ipak i dalje nastavljamo u punoj snazi bez da budem oštećenog vida ili poništeni na bilo koji način.

Novi krov sunca Foshanu Subsidery fabrike


Pitanja i odgovori

iz novog sunca crep

Pitanje: Je munja privlači metalni krov?

Odgovor: Ne postoji apsolutno nema povećanja verovatnoću da vaš dom je udario grom ako imate metalni krov. U stvari, ako grom udara tvoj novi sunce kamen presvučene čelik krov, energiju bezbedno rastvara u celoj površini ceo krov i možete izaći u zemlju. Takođe, jer metalni krov nije zapaljiv ili zapaljiv, to je još pametniji izbor za crepa u oblastima sklona i ozbiljne vremenu munja.


Pitanje: Kamen Premazan je čelični krovni bucno krov?

Odgovor: Apsolutno ne! Počujte: novi sunce kamen presvučene čelik krov je često mnogo mirnije nego ni za asfalt šindru krova. Zbog metodu jedinstveni instalaciju koja stvara zvuk zajedno sa nam divno funkcionalne kamene premazni površine, čak i olujnih kiša udaranje paneli na krovu je ne glasnije nego što bi bilo na krovu teške drvene shake.


Pitanje: Je Rust Problem sa kamenim plastificiranog čelika krov?

Odgovor: ne! U stvari, novi sunce kamen presvučene čelik krov paneli napravljen je od visoko kvalitetne pocinkovani čelik koji je obložen sa akrilnom osnovni sloj. Keramičke zemlja-kamen granule onda ugrađeni preko ovaj osnovni sloj. Na kraju, jasno akril preterane 37 minuta je primenjena i tankih Kora pečenih na. To je tvoj dom pruža dugi, izdržljivi i iščezavanje otporna zaštita za oralne uživanja.


Pitanje: Je ulubio Problem?

Odgovor: Opet ne! U stvari, nova sunca kamen presvučene čelik krovova možete i suprotstavi komadi leda, snow tovara i ekstremne vetra uslove bez trajnih strukturnih ili kozmetičke. To je jedan od razloga nam vodootporni garancije uključuju 120 najveca vetra garancije (jednak tornado snage F2!) i 2.5 inčni doћiveli garanciju.

Kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja.


Hot Tags: kameni plastificiranog metala, oprema za krovove pločice, kameni krov pločica, svestran krov i tradicionalni krov Keramicke plocice, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanija, veleprodaja, kupovina, jeftino, niska cena, proizvodi
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
Address:АДД: НЕ 9, Хенгфенг пута, Схисхан град, Нанхаи зона, Фосхан Цити, Гуангдонг Провинце, Кина
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Далиан Нев Сунлигхт Буилдинг Материалс Цо, Лтд